tweeted brands kan du se vilka varumärken som nämns mest på Twitter. Även om det är oundvikligt att Twitter hamnar överst så finns det ändå någon komisk ironi i det. När folk medelst 140 tecken redan tömt allt som var meningsfullt den dagen, men fortfarande har twitterabstinens uppstår någon slags rundgång. De börjar twittra om att de twittrar, typ – “Nu twittrar jag på min iphone, sen ska jag äta på KFC, sen ska jag hem igen och twittra om det”.

Filtrerar bruset på twitter

Just bruset är en av anledningarna till att jag själv inte tagit till mig twitterkonceptet ännu. Därför är det alltid roligt med verktyg som filtrerar information. För visst finns det många som twittrar om varumärken, och många som läser det. Som jag skrivit tidigare i min post om social media så består 25 procent av sökträffarna för världens 20 största varumärken av användargenererat innehåll.

Tack till Niklas för länken!

Leave a Reply