Jag, Johan Ström och Emma Holmér lanserar idag en ny spännande podcast som vi har döpt till Supersyon. Tanken är att vi ska hjälpa människor att hitta sitt drömjobb. Till skillnad mot en vanlig SYO-konsulent som främst tycks gå på prognoser och statistik, så tar vi reda på hur olika yrken fungerar på riktigt.

Vi möter människor med olika spännande yrken och ställer frågar som hur en vanlig dag på jobbet ser ut, vad behöver man för utbildning, vilken typ av person passar för yrket mm.

För mig känns det roligt av flera anledningar. Dels givetvis för att vi förhoppningsvis kan hjälpa någon att hitta sitt drömjobb. Men också för att det är intressant att utforska podcast som digital kommunikationsplattform. Jag har fått göra en hel del undersökande arbete för att få klarhet i vad som behövs. Allt från vilken utrustning som behövs för inspelningen och hur man redigerar ljudfilerna, till hur man hostar filerna och publicerar avsnitt på iTunes. När jag provat lite till och förfinat produktionsprocessen så är det inte omöjligt att jag skriver en post om hur du kan producera din egen podcast.

Om ni vill lyssna på oss finns vi på iTunes: Supersyon podcast

Vi har en webbplats här: supersyon.se

Leave a Reply